Herramientas Personales
Usted está aquí: Inicio / Noticias / Critiquen el lliurament de la Medalla d'Andalusia al 'Litri'

La mano de obra la ponemos gratis pero los materiales tenemos que pagarlos. Necesitamos tu colaboración económica para poder seguir actuando

Boletines de novedades de ASANDA

Directorio Protectoras Andaluzas

SOS Veneno

SOS Veneno

Bandera

Bandera española antitaurina

Agradecimientos

Plataforma Animalista

Mundo Mejor

Entrar


¿Ha olvidado su contraseña?
 

Critiquen el lliurament de la Medalla d'Andalusia al 'Litri'

archivado en:
DIVENDRES, 16/02/2007 - 12:00h

El torero retirat nascut a Gandia serà homenatjat el 28 de febrer
L'Associació Andalusa per a la Defensa dels Animals (Asanda) ha criticat que la Junta d'Andalusia concedesca una de les medalles d'homenatge d'aquest any al torero Miguel Báez Espuny, el 'Litri', nascut a Gandia el 1930. El portaveu de l'Asanda, Gil Pérez, ha explicat als mitjans de comunicació que amb aquest reconeixement institucional "es pot entendre que és un mèrit el fet de torturar i matar a altres èssers vius".

Gil Pérez també ha explicat que "com a andalusos ens fa vergonya que es lliure aquesta distinció". També ha censurat que la Junta d'Andalusia siga "la institució pública que més diners dóna per als toros". I ha posat de manifest que "sent governada Andalusia pel mateix partit que a Catalunya, allí els socialistes tenen altres posicionaments".

Tal com va informar Vilaweb Gandia, el torero retirat Miguel Báez Espuny el "Litri" rebrà una de les medalles d'Andalusia en un acte de reconeixement que tindrà lloc al Teatre de la Maestranza, el proper 28 de febrer. En el mateix acte, el Premi Nobel de Literatura José Saramago serà nomenat Fill Predilecte.
ASANDA Facebook
ASANDA Facebook
Paseador de perros

Paseador de perros
paseadordeperros.com
Encuentra al paseador de perros de tu localidad. Trabaja como paseador de perros. Profesionales que se dedican a: pasear perros, llevar al veterinario o peluquería, cuidarlos el fin de semana....